miercuri, 11 aprilie 2012

Unde te poti caza in Londra?

Daca ai ales Londra si trebuie sa alegi unde sa te cazezi iata cateva exemple. Cand te gandesti la Londra  iti vin o multime de lucruri in cap, in special aglomaratia si traficul de pe artrerele principale, precum si predominanta culorii rosu.
Astfel, pentru o minivacanta de afaceri poti alege hotelul the Tower situat exact langa Tower Bridge. Aici dispui si de sala de fitnes pentru mentinerea in forma, adica City Club. Exista, de asemenea, oportunitatea tinerii unor conferinte, asta daca dispui de o echipa, intrucat hotelul este dotat cu 19 sali de intrunire si aer conditionat. Este  cu siguranta un hotel de confort (4 stele) si poti avea o proveliste intima alaturi de malul Tamisei.
Un alt hotel pe care poti opta este hotelul Premier.Acesta este situat la cateva sute de metri de Tamisa si statia de metrou Ravenscourt Park. Si aici vei beneficia de cel mai bun comfort.
Hotelul Thirstle Bloomsburg Park este situat intre City si West End. Este un hotel ce ofera multe oportunitati de explorare a metropolei. Restaurantul hotelului te va intampina in fiecare dimineata cu un specific continental sau englezesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu